"Το Gymboree είναι ένα θαυμάσιο πρόγραμμα αμφίδρομης επικοινωνίας. Οι γονείς και τα παιδιά θα απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί, 'κτίζοντας' ισχυρούς δεσμούς που θα κρατήσουν για μια ολόκληρη ζωή."

- Harvey Karp, MD, FAAP, Kαθηγητής Παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή UCLA, συγγραφέας: Το Πιο Ευτυχισμένο Μωρό στο Οικοδομικό Τετράγωνο.

Γιατί να επιλέξουμε το Gymboree;

Είμαστε παγκόσμιοι ηγέτες και πρωτοπόροι στα προγράμματα ανάπτυξης των παιδιών προσχολικής ηλικίας

Το Gymboree Play & Music ενθαρρύνει (ευνοεί) την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη των παιδιών ηλικίας 0-5 χρονών από το 1976. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 700 κέντρα σε 55 χώρες, καθιστώντας μας παγκόσμιους ηγέτες σε προγράμματα ανάπτυξης στην προσχολική ηλικία. Σχεδιασμένο από εξειδικευμένους επιστήμονες ώστε κάθε ηλικιακό επίπεδο να περιλαμβάνει διασκεδαστικές δραστηριότητες που βοηθούν την ανάπτυξη των γνωστικών, κοινωνικών και σωματικών δεξιοτήτων του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Τα προγράμματα μας είναι επίσης αναγνωρισμένα για την μοναδική προσέγγιση της συμμετοχής των γονέων που ενθαρρύνει την πραγματοποίηση κοινών δραστηριοτήτων και οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση της ανάπτυξης των παιδιών τους.

Είμαστε οι ειδικοί στην ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας

Στην εταιρεία Gymboree κατανοούμε ότι οι σχέσεις και οι εμπειρίες που αποκτούν τα παιδιά στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής τους επηρεάζουν σημαντικά το μέλλον τους. Είναι γεγονός ότι το ο εγκέφαλος ενός παιδιού παρουσιάζει μεγαλύτερη δραστηριότητα τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του και η ανάπτυξη φτάνει το 80% του μεγέθους του εγκεφάλου ενός ενήλικα. Είναι ουσιαστικό για τους γονείς και τους ανθρώπους που φροντίζουν τα παιδιά να φροντίσουν και για την ανάπτυξη του παιδιού τους κατα την περίοδο αυτή. Το Gymboree πρόγραμμα είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για να υποστηρίξει αυτή την ανάπτυξη. Με περισσότερο από 40 χρόνια εμπειρία, τα προγράμματα μας συνεχίζουν να εστιάζουν ολοκληρωτικά στο παιδί με σκοπό να το βοηθήσουν να αποκτήσει τα βασικά συστατικά (κινητικές και κοινωνικές δεξιότητες και αυτοεκτίμηση) που του χρειάζονται για να γίνει ένας σίγουρος, επιτυχημένος και ευτυχισμένος ενήλικας.

Τα κέντρα μας είναι ασφαλή για παιχνίδι

Σας εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά είναι ελεύθερα να κινηθούν, να παίξουν και να εξερευνήσουν με ασφάλεια. Ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων μας (κατασκευές/παιχνίδια) είναι σχεδιασμένος από τον Jay Beckwith, τον διάσημο σχεδιαστή που σχεδιάζει παιδικές χαρές και που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία. Ο Jay Beckwith έχει δημιουργήσει κάθε κατασκευή έχοντας λάβει υπόψη του τις ανάγκες των παιδιών, ώστε να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το περιβάλλον και τις κινήσεις του σώματος τους. Το περιβάλλον όπου τα παιδιά παίζουν είναι σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας πρότυπα και ασφάλεια που αναζητούν οι γονείς για τα παιδιά τους.

Η Ιστορία μας

H εταιρεία Gymboree ξεκίνησε το 1976 όταν η Joan Barnes, μητέρα από την  Καλιφόρνια, προσπάθησε να βρει ένα ασφαλές, διασκεδαστικό μέρος με ηλικιακά κατάλληλες δραστηριότητες για γονείς και παιδιά ώστε να παίζουν μαζί. Η Joan Barnes, επειδή δεν μπόρεσε να βρει κάτι κατάλληλο για τα παιδιά της, ξεκίνησε το δικό της πρόγραμμα! Από τότε το Gymboree Play & Music εμπνέει τους γονείς και τα παιδιά.

Προσφέρουμε πολλά προνόμια στα μέλη μας

Η εταιρεία Gymboree Play & Music προσφέρει πολλά σε εσάς και στο παιδί σας. Όταν γίνεται μέλος της οικογενείας του Gymboree, δεν θα απολαύσετε μόνο τα προγράμματα μας, αλλά θα λάβετε ειδικές προσφορές, δωρεάν δοκιμαστικά και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια των μελών μας, πατήστε εδώ.