Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

Υπάρχει Gymboree Play & Music κέντρο κοντά μου;

Το Gymboree Play & Music έχει πάνω από 700 κέντρα σε περισσότερες από 50 χώρες. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπάρχουν προς το παρόν δύο κέντρα, στην Αθήνα και στην Λάρισα. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πώς μπορώ να δοκιμάσω ένα δωρεάν μάθημα;

Μπορείτε είτε να εγγραφείτε σε ένα δοκιμαστικό δωρεάν μάθημα στο website μας αποστέλλοντας Αίτηση εγγραφής σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ή να καλέστε το κέντρο ή να μας επισκεφτείτε και να το προγραμματίσουμε. Σε περίπτωση που εγγραφείτε ηλεκτρονικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα στην συγκεκριμένη τάξη και ώρα που έχετε επιλέξει.

Όταν έρθετε στο κέντρο μας να παρακολουθήσετε το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και επιθυμείτε να κρατήσετε την θέση στη συγκεκριμένη ώρα και μέρα σαν νέο μέλος, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο χώρο της υποδοχής.

Επιστροφή στην κορυφή |

Σε ποιον απευθύνεται το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα;

Σε όλους τους ενήλικες, είτε είναι γονείς, γιαγιάδες ή παππούδες, θείος ή θεία ή άτομα που έχουν αναλάβει την φροντίδα του παιδιού ή έχουν παιδιά δικά τους μέχρι 5 χρονών και θα ήθελαν να μάθουν για το πρόγραμμα του Gymboree.

Επιστροφή στην κορυφή |

Ποιος είναι ο βασικός σκοπός ενός δωρεάν δοκιμαστικού μαθήματος;

Δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες να έρθουν να επισκεφτούν το κέντρο μας, να συναντήσουν την έμπειρη ομάδα των δασκάλων μας και να εξοικειωθούν με το περιβάλλον της τάξης και του εκπαιδευτικού προγράμματος που αντιστοιχεί στο ηλικιακό επίπεδο του παιδιού τους.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πόσο συχνά γίνεται ένα μάθημα και ποια είναι η διάρκεια του;

Κάθε μάθημα ενός συγκεκριμένου προγράμματος γίνεται μια φορά την εβδομάδα την ώρα που έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή σας. Τα μαθήματα όλων των κυρίων προγραμμάτων έχουν διάρκεια 45 λεπτών εκτός από το μάθημα της Τέχνης που διαρκεί 50 λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε σε περισσότερα από ένα πρόγραμμα.

Επιστροφή στην κορυφή |

Γιατί η συμμετοχή του ενήλικα στο μάθημα είναι σημαντική;

Η ουσιαστική πεποίθηση μας είναι ότι τα παιδιά αναπτύσσονται με τον δικό τους ρυθμό μέσω σωματικών, νοητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων με την συμπαράσταση και βοήθεια των ενηλίκων (γονέων). Όλα τα προγράμματα μας συνεχίζουν να ενσωματώνουν νέα στοιχεία ώστε να βοηθούν τους γονείς να κατανοούν καλύτερα πως το παιδί τους αναπτύσσεται και ταυτοχρόνως να παρέχουν τα απαραίτητα εργαλεία για την καλύτερη υποστήριξη τους σε κάθε σημαντικό στάδιο της ανάπτυξη τους.

Επιστροφή στην κορυφή |

Μπορούν άλλα μέλη της οικογενείας να παρακολουθήσουν το μάθημα;

Ναι. Συγγενείς που θέλουν να παρακολουθήσουν μπορούν να καθίσουν στο χώρο υποδοχής, έξω από την τάξη στην οποία γίνεται το μάθημα, με την προϋπόθεση ότι η παρουσία τους δεν δημιουργεί κάποια αναστάτωση στο παιδί.

Επιστροφή στην κορυφή |

Γιατί θα έπρεπε να εγγράψω το παιδί μου στο πρόγραμμα Gymboree Play & Music;

Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρία, τα προγράμματα του Gymboree έχουν σχεδιαστεί από εξειδικευμένους επιστήμονες στα θέματα παιδικής ανάπτυξης για να εφοδιάσουν τα παιδιά ηλικίας από 0-5 ετών με τις γνωστικές, σωματικές και κοινωνικές δεξιότητες που τους χρειάζονται. Γιατί, τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και τις δραστηριότητες των μαθημάτων που είναι σχεδιασμένες αναλόγως του ηλικιακού επιπέδου να ενθαρρύνουν τα παιδιά να λύνουν προβλήματα και να σκέπτονται δημιουργικά. Και γιατί εσείς οι ενήλικες επίσης συμμετέχετε στις τάξεις και θα αποτελείται αναπόσπαστο/ζωτικό μέρος της μάθησης και της διασκέδασης του παιδιού σας. Για να μάθετε περισσότερα, κάνετε κλικ εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πώς μπορώ να εγγράψω το παιδί σε ένα μάθημα;

Αρχίστε από το να βρείτε πρώτα το κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή σας. Κατόπιν, αποφασίστε πιο μάθημα είναι το πιο κατάλληλο για το παιδί σας και εντοπίστε το συγκεκριμένο μάθημα στο πρόγραμμα των μαθημάτων. Μόλις έχετε βρει την τάξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Αίτηση εγγραφής σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ή επικοινωνήστε με το κέντρο της περιοχής σας για βοήθεια.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πώς κανονίζω για την αναπλήρωση του μαθήματος;

Σύμφωνα με το κανονισμό του Gymboree Play & Music, επιτρέπεται η αναπλήρωση του μαθήματος όταν το παιδί σας αρρωστήσει εφόσον ενημερώσετε πριν την έναρξη του μαθήματος. Η αναπλήρωση του μαθήματος μπορεί να γίνει με απευθείας συνεννόηση με το κέντρο του Gymboree Play & Music που πηγαίνετε το παιδί σας. Η αναπλήρωση μαθημάτων γίνεται εντός του χρόνου εγγραφής σας στο πρόγραμμα. Η αναπλήρωση μπορεί να γίνει στο ίδιο ή διαφορετικό πρόγραμμα.

Επιστροφή στην κορυφή |

Τι συμβαίνει εάν χάσω ένα μάθημα;

Εάν ενημερώσετε για την απουσία του πριν την έναρξη του μαθήματος, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο του Gymboree Play & Music που πηγαίνετε το παιδί σας για την αναπλήρωση του μαθήματος.

Επιστροφή στην κορυφή |

Τι συμβαίνει εάν το παιδί μου αλλάξει ηλικιακό επίπεδο στη μέση της περιόδου;

Το Gymboree Play & Learn αποτελείται από 7 επίπεδα αρχίζοντας από την ηλικία των 0 έως 5 χρονών (3 ηλικιακά επίπεδα για την Τέχνη και την Μουσική). Κάθε επίπεδο επικεντρώνεται και υποστηρίζει συγκεκριμένους στόχους ανάπτυξης. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις εναλλακτικές που υπάρχουν στο πρόγραμμα του κέντρου για το επόμενο ηλικιακό επίπεδο. Ενημερώστε την δασκάλα για να σας βοηθήσει και για να επιβεβαιώσετε την κράτηση θέσης σε αυτή την τάξη.

Επιστροφή στην κορυφή |

Μπορώ να φέρω μαζί σε Gymboree Play & Music μάθημα και το αδελφάκι;

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπεται στους γονείς να επικοινωνούν και να παίζουν με το παιδί τους για να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία του παιδιού τους. Εάν έχετε περισσότερα από ένα παιδί, υπάρχουν νέοι τρόποι για εσάς και την οικογένεια σας να ζήσετε την εμπειρία σε μια ποικιλία από μαθήματα στο Gymboree. Εμείς καλωσορίζουμε μέχρι τέσσερα αδελφάκια να παρακολουθούν την ίδια τάξη στο κατάλληλο ηλικιακό επίπεδο, και εμείς επίσης προσφέρουμε τις Family Classes στο Gymboree Παίζω & Μαθαίνω, στην Τέχνη και στη Μουσική. Ελέγξτε το πρόγραμμα μαθημάτων του κέντρου της περιοχής σας ή επικοινωνήστε μαζί τους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα που προσφέρονται.

Επιστροφή στην κορυφή |

Τι πρέπει να φοράμε;

Πρακτικά και άνετα ρούχα. Ο ενήλικας θα πρέπει να φέρει ή να φοράει κάλτσες. Το παιδί μπορεί να εισέλθει στο χώρο με γυμνά πόδια ή, τους πιο κρύους μήνες, θα σας συμβουλεύαμε να φοράει αντιολισθητικές κάλτσες.

Επιστροφή στην κορυφή |

Ποιά είναι τα προνόμια που προσφέρονται στα μέλη του Gymboree Play & Music;

Στο Gymboree Play & Music έχουμε τόσα πολλά να προσφέρουμε σε εσάς και στο παιδί σας. Δεν θα απολαμβάνετε μόνο να έρχεστε στο μάθημα κάθε εβδομάδα, αλλά επίσης θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν τάξεις, σε PlayGym, σε ενημερωτικό υλικό για τους γονείς, σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις-μόνο για μέλη και πολλά άλλα. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια των μελών!

Επιστροφή στην κορυφή |

Σε ποια γλώσσα είναι τα μαθήματα στο Gymboree Play & Music; Ακόμα και αν δεν μιλάμε καλά αυτή τη γλώσσα μπορούμε να παρακολουθήσουμε;

Τα μαθήματα γίνονται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Εντούτοις, αυτό μπορεί να διαφέρει από κέντρο σε κέντρο. Εσείς έχετε την δυνατότητα επιλογής της γλώσσας. Είναι μεγάλη ευκαιρία να δώσετε στο παιδί την εμπειρία της γνωριμίας με μία ξένη γλώσσα σε νεαρή ηλικία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και αν δεν μιλάτε καλά την γλώσσα επιλογής σας αφού οι δασκάλες μας μιλούν και τις δύο γλώσσες απταίστως και μπορούν να σας κατευθύνουν.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πώς κανονίζω ένα πάρτυ γενεθλίων ή μια εκδήλωση για το παιδί μου και τι συμπεριλαμβάνει;

Κάθε Gymboree Play & Music κέντρο έχει δικό του ιδιόκτητη, έτσι κάθε κέντρο προσφέρει και διαφορετικά πακέτα, τιμές και πρόγραμμα για τα πάρτυ. Επικοινωνήστε με το κέντρο που θα θέλατε να κάνετε την εκδήλωση εάν θέλετε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Για να βρείτε γενικές πληροφορίες για τα πάρτυ γενεθλίων και άλλων εκδηλώσεων, κάνετε κλικ εδώ. Τα πάρτυ γενεθλίων μπορούν να γίνουν και για μη μέλη στο κέντρο μας.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πώς μπορώ να αγοράσω μια δωροεπιταγή του Gymboree Play & Music;

Η δωροεπιταγή είναι ένα πολύ όμορφο δώρο για να δώσουμε σε αυτούς που αγαπάμε την ευκαιρία να γνωρίσουν ή να επεκτείνουν τις υπηρεσίες του Gymboree Play & Music. Για να την αποκτήσετε επικοινωνήστε με το κοντινό σας κέντρο.

Επιστροφή στην κορυφή |

Εάν μεταφέρω την ιδιότητα μέλους σε άλλο κέντρο, πρέπει να πληρώσω ξανά συνδρομή μέλους;

Τα μέλη του Gymboree Play & Music πληρώνουν μόνο μια φορά συνδρομή που ισχύει για πάντα. Αυτή η συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε Play & Music κέντρο στον κόσμο.

Επιστροφή στην κορυφή |

Δεν υπάρχουν Gymboree Play & Music κέντρα κοντά μου. Μπορείτε να ανοίξετε ένα στην περιοχή μου;

Τα Gymboree Play & Music κέντρα ανήκουν σε ιδιοκτήτες κέντρων franchise, και δεν μπορούμε να ανοίξουμε ένα κέντρο μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο ενδιαφερόμενο για να αγοράσει και να λειτουργήσει ένα κέντρο franchise στην πόλη σας. Εάν εσείς ή κάποιος άλλος που γνωρίζετε ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ανοίγεις ένα franchise στη περιοχή σας, παρακαλώ κάνετε κλικ εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πουλάτε Gymboree Play & Music παιχνίδια, μουσική και DVD;

Ναι! Εμείς έχουμε τα είδη που τα παιδιά λατρεύουν και χρησιμοποιούν στα μαθήματα τους, διαθέσιμα σε όλα τα Gymboree Play & Music κέντρα. Επισκεφτείτε μας! Καινούργια είδη πάντα εκθέτονται. Τα αποκλειστικά Gymboree είδη συνεχίζουν να κινητοποιούν τη μάθηση και στο σπίτι, παρακαλώ πιέστε εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή |

Τα Gymboree Play & Music παιχνίδια που βρίσκονται στα κέντρα σας είναι κατάλληλα για την ηλικία των παιδιών μου;

Στα Gymboree Play & Music μπορείτε να βρείτε ειδικά παιχνίδια για την προσχολική ηλικία, από την γέννηση μέχρι 5 χρονών, τα οποία είναι σχεδιασμένα από εξειδικευμένους σε θέματα ανάπτυξης του παιδιού. Ζητήστε την συμβουλή των δασκάλων για τα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του κάθε παιχνιδιού.

Επιστροφή στην κορυφή |

Πού μπορώ να αγοράσω Gymboree Play & Music εξοπλισμό;

Αυτή τη στιγμή, όλος ο Gymboree Play & Music εξοπλισμός πουλιέται αποκλειστικά στα Gymboree Play & Music κέντρα.

Επιστροφή στην κορυφή |