Είμαστε Παγκόσμιοι Ηγέτες στα προγράμματα ανάπτυξης των παιδιών προσχολικής ηλικίας

Στο Gymboree Play & Music, εσείς και το παιδί σας θα αναπτύξετε δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και μακροχρόνια φιλία. Τα προγράμματα στο Gymboree είναι ειδικά σχεδιασμένα απο εξειδικευμένους επιστήμονες να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να αναπτυχθούν μέσα απο το παιχνίδι. Τα προγράμματα μας επίσης θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε το παιδί σας - πως να συμμετέχετε σε αυτά και πως να συμβάλλετε στην ανάπτυξη του - ενώ απολαμβάνετε το παιχνίδι μαζί του.

Online Δραστηριότητες

Η νέα πραγματικότητα έφερε στη ζωή μας την online εκπαίδευση και διασκέδαση! Tο Gymboree πλέον προσφέρει κάποια από τα προγράμματα του και online. Κάθε πρόγραμμα διαρκεί μισή ώρα ενώ κάθε εβδομάδα οι μικροί μας φίλοι λαμβάνουν ένα φυλλάδιο με έξτρα δραστηριότητες για το σπίτι.

Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν δοκιμαστικό!

μάθετε περισσότερα
Baby Play

Baby Play

Εξερεύνηση των αισθήσεων του μωρού σας ξεκινώντας από τα νεογέννητα. Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στα νεογέννητα.

μάθετε περισσότερα
Play & Learn

Play & Learn

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα. Το πρόγραμμα  αποτελείται από 6 ηλικιακά επίπεδα  και ενθαρρύνει  την ανάπτυξη του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Το κάθε ηλικιακό επίπεδο εστιάζει και υποστηρίζει τους στόχους ανάπτυξης που προσπαθεί να επιτύχει το παιδί στην συγκεκριμένη ηλικία.

μάθετε περισσότερα
Music

Music

Ενισχύει την ανάπτυξη του παιδιού σας και την αγάπη για τη μουσική μέσα από το τραγούδι, το χορό, το διαδραστικό παιχνίδι/κινησιολογία και τα μουσικά όργανα.

μάθετε περισσότερα
Art

Art

Ενθαρρύνει την φαντασία και την εκφραστικότητα του παιδιού σας μέσα από μία  ποικιλία καλλιτεχνικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων

μάθετε περισσότερα
Sports

Sports

Ενθαρρύνει τις υγιεινές συνήθειες και την θετική στάση ως προς την άσκηση μέσα από την διασκέδαση και τα αθλητικά παιχνίδια.

μάθετε περισσότερα
School Skills

School Skills

Αναπτύσσει βασικές κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες που χρειάζονται για το σχολείο και γενικότερα για την μετέπειτα ζωή μέσα από τη χρήση της γλώσσας, της τέχνης, της εξερεύνησης, των πειραμάτων, του ομαδικού παιχνιδιού και πολλών άλλων.

 

μάθετε περισσότερα
Gymboree on the Go

Gymboree on the Go

Το Gymboree on the Go μεταφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων, που εμπιστεύονται οι γονείς στα Gymboree Play and Music Κέντρα σε όλο τον κόσμο,  σε εξωτερικές εγκαταστάσεις όπως βρεφικούς σταθμούς, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημιουργικά και αθλητικά κέντρα και πολλά άλλα.

μάθετε περισσότερα

Επιπρόσθετα Προγράμματα

Άλλα προγράμματα που προσφέρουν τα κέντρα μας.

μάθετε περισσότερα