ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ!!!!!!!!!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξουμε κέντρο Gymboree Play & Music σε ένα χώρο 350 m2 σε κεντρικό σημείο του Ψυχικού. Ανυπομονούμενα βρεθούμε κοντά σας.....

Παγκόσμιοι ηγέτες και πρωτοπόροι στα προγράμματα ανάπτυξης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, το Gymboree Play & Music έχει σήμερα 700 κέντρα σε 55 χώρες. Στην Ελλάδα, Gymboree Play & Music κέντρα υπάρχουν στο Ν.Ερυθραία, στην Λάρισα και τώρα στο Ν.Ψυχικό.

Το Gymboree Play & Music ενθαρρύνει (ευνοεί) την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη των παιδιών ηλικίας 0-5 χρονών από το 1976. Σχεδιασμένο από εξειδικευμένους επιστήμονες ώστε κάθε ηλικιακό επίπεδο να περιλαμβάνει διασκεδαστικές δραστηριότητες που βοηθούν την ανάπτυξη των γνωστικών, κοινωνικών και σωματικών δεξιοτήτων του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Τα προγράμματα μας είναι επίσης αναγνωρισμένα για την μοναδική προσέγγιση της συμμετοχής των γονέων που ενθαρρύνει την πραγματοποίηση κοινών δραστηριοτήτων και οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση της ανάπτυξης των παιδιών τους.