"Εσείς θα ανακαλύψετε ότι το μουσικό πρόγραμμα στο Gymboree είναι μια από τις πιο αναζωογονητικές, συναρπαστικές και ωφέλιμες εμπειρίες για τα παιδιά σας που βρίσκονται στην πιο τρυφερή ηλικία."

– Dr. McGraw, Καθηγητής Μουσικής Παιδείας, Μουσική Σχολή του Thorton, Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας

Ενισχύει την ανάπτυξη του παιδιού σας και την αγάπη του για την μουσική μέσα από το τραγούδι, το χορό, το διαδραστικό παιχνίδι και τα μουσικά όργανα. Με τα 16 διαφορετικά είδη μουσικής, το πρόγραμμα βοηθά τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με σημαντικές μουσικές έννοιες όπως ο ρυθμός, ο τόνος, η μελωδία ενώ καλλιεργούν σημαντικές σωματικές, κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες.

Music I 6-16 μηνών

Aνακαλύψτε την μελωδία, την ένταση και το ρυθμό και αποκτήστε ένα ρεπερτόριο από χαρούμενα παιδικά τραγούδια.

μάθετε περισσότερα

Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά παρουσιάζουν υψηλή δεκτικότητα στη μουσική. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα βρέφη θυμούνται τραγούδια που άκουγαν όταν ήταν στην κοιλιά της μητέρας τους και τα μωρά μέχρι και 5 μηνών μπορούν να θυμηθούν μουσικές αλληλουχίες και να καταλάβουν τη διαφορά στον τόνο, στη μελωδία και τον ρυθμό! Στο Music Ι, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τραγούδια που ενισχύουν τη μνήμη και τον λόγο τους και θα εξερευνήσουν τα μουσικά στοιχεία όπως το ρυθμό, με τη βοήθεια κατάλληλων μουσικών οργάνων και παιχνιδών για την ηλικία τους.

Music II 16-28 μηνών

Χορός και τραγούδι στα διαφορετικά είδη μουσικής που παρουσιάζονται κάθε μήνα συμπεριλαμβανομένων Λατινικής, Κλασσικής, Rock 'n' Roll και πολλών άλλων.

μάθετε περισσότερα

Το πρόγραμμα αυτό εμπεριέχει 16 διαφορετικά είδη μουσικής. Μέσα από το τραγούδι, τον χορό, τα μουσικά όργανα και το παιχνίδι, το παιδί σας εξοικιώνεται με σημαντικές μουσικές ‘έννοιες’ όπως ο ρυθμός, ο τόνος και η μελωδία και δημιουργεί τη βάση πάνω στην οποία θα αναπτυχθούν οι μουσικές του ικανότητες. Οι δραστηριότητες αυτές είναι σχεδιασμένες να βοηθούν ταυτόχρονα την σωματική, κοινωνική, συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξή του.

Music III 28 μηνών - 5 ετών

Μέσω του ρυθμού, της μουσικής χροιάς και των μουσικών φορμών, τα παιδιά παίζουν και τραγουδούν και εμπλουτίζουν τις μουσικές τους ικανότητες.

μάθετε περισσότερα

Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν ‘χορταίνουν’ τη μουσική! Είναι πνευματικά και σωματικά έτοιμα να εξερευνήσουν μουσικές δραστηριότητες με ένα εντελώς καινούργιο τρόπο. Μέσω του ρυθμού, του "ύψους", τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν τις νεοεμφανιζόμενες μουσικές τους ικανότητες. Τα ομαδικά τραγούδια, τα όργανα και τα μουσικά παιχνίδια αναπτύσσουν γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες. Η μελωδία της φωνής και το δημιουργικό πνεύμα του παιδιού σας θα αναπτυχθούν μέσα από τα τραγούδια, τις μουσικές κινήσεις, τις ιστορίες και τους αυτοσχεδιασμούς. Τα παιδιά αρχίζουν να αγαπούν την μουσική και να χτίζουν τα θεμέλια των μουσικών δεξιοτήτων που θα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον!

Music 2 - 4 ετών

Απολαύστε την μουσική από όλο τον κόσμο, μουσική τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν! Από τους Beatles στον Bach! Στο Music 3 και 4, προσπαθούμε μέσα από την εξάσκηση να συγχρονίσουμε τους στίχους με χορογραφημένες κινήσεις και συγχρόνως να εξερευνήσουμε την ενορχήστρωση, τα μουσικά μοτίβα και το αυτοσχέδιο παιχνίδι. Κάθε 3 εβδομάδες θα ανακαλύπτουμε ένα νέο είδος μουσικής ενώ συνδυαστικά κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε ένα φυλλάδιο με δραστηριότητες για το σπίτι. 

Θεματολογία Ιανουαρίου: Beatles

Music III                                                             Music IV
Πότε: Τρίτη στις 18:30 - 19:00                           Πότε: Τρίτη στις 19:10 - 19:40
Ηλικίες: 2 -3 χρονών                                         Ηλικίες: 3 - 4 χρονών
Κόστος: 10 ευρώ την εβδομάδα                       Κόστος: 10 ευρώ την εβδομάδα  
               27 ευρώ 3 βδομάδες (Ιανουάριος)                    27 ευρώ 3 βδομάδες (Ιανουάριος)