"Η Τέχνη διδάσκει στα παιδιά πώς να αποδέχονται τις διαφορετικές επιλογές που τους προσφέρονται για την επίλυση ενός προβλήματος. Τα παιδιά ανακαλύπτουν την δύναμη της διορατικότητάς τους και μεγαλώνουν αποκτώντας εμπιστοσύνη στην ικανότητα τους να κάνουν επιλογές."

- Gena Segno, MA, Ειδικός στις Τέχνες, συγγραφέας, Μέλος του Εθνικού Ιδρύματος Εκπαιδευτικών της Τέχνης

Ενισχύστε την φαντασία και την αυτοέκφραση του παιδιού σας μέσα από τον κόσμο της τέχνης. Το πρόγραμμα της τέχνης ενθαρρύνεο την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση μέσα από τη ζωγραφική και το παιχνίδι.

Art I 18-24 μηνών

Ανακαλύψτε την  τέχνη μέσω της γλυπτικής, της ζωγραφικής, της αφήγησης ιστοριών, του σταθμού αφής και άλλων.

μάθετε περισσότερα

Τα μαθήματα τέχνης προσφέρουν στο παιδί σας την δυνατότητα να αναπτύξει την ικανότητα για μάθηση και αυτοέκφραση. Το πρόγραμμα παρέχει την απαραίτητη εισαγωγή στον κόσμο των χρωμάτων, των μορφών και της υφής που αποτελούν τη βάση των δημιουργικών δυνατοτήτων του. Οι δραστηριότητες του προγράμματος, που στοχεύουν στην ανάπτυξη της φαντασίας θα παρακινήσουν το παιδί σας να εξερευνήσει ένα τοίχο με κολλάζ, ένα σταθμό αφής, τη ζωγραφική, το τραγούδι, την ανάγνωση παραμυθιών και θα εμπνεύσουν τους λιλιπούτειους καλλιτέχνες.

Art II 24-36 μηνών

Ζωγραφίστε, τραγουδήστε, αναπτύξτε την τεχνική του κολάζ και την φαντασία σας σε ένα ιδανικά δημιουργικό περιβάλλον.

μάθετε περισσότερα

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να εμπνέει τη φαντασία όπως η Τέχνη. Τα παιδιά σε κάθε μάθημα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν ένα έργο τους και να εκφράσουν το δημιουργικό τους πνεύμα. Απελευθερώστε τη φαντασία του παιδιού σας σε ένα κόσμο χειροπιαστών ανακαλύψεων με ζωγραφική, γλυπτική, σχέδιο, κολάζ, τραγούδι και άλλες φανταστικές δραστηριότητες.

Art III 3-5 ετών

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση στην δημιουργία καλλιτεχνικών έργων χρησιμοποιώντας ποικίλες μορφές έκφρασης. Η συμμετοχή του γονέα είναι προαιρετική.

μάθετε περισσότερα

Μετά από δική σας απαίτηση, δημιουργήσαμε ένα προηγμένο στούντιο Μαθημάτων Τέχνης για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Είναι ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ζωγραφική, σχεδίαση, γλυπτική σε συνδυασμό με δημιουργικό παιχνίδι και ενθαρρύνει τις καλλιτεχνικές δυνατότητες του παιδιού σας. Κάθε μάθημα, του προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσει ¨το αριστούργημά του¨ και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση στην αυτοέκφραση. Η συνεργασία με συνομηλίκους και η δημιουργικότητα, εξερευνούνται σε ένα περιβάλλον όπου μπορούν να παρευρίσκονται οι γονείς ενθαρρύνοντας την ελευθερία έκφρασης του παιδιού τους.

Family Art όλες οι ηλικίες

Δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά σας καλλιτεχνικά έργα στο Στούντιο Τέχνης του Gymboree. Επεξεργαστείτε πηλό, σχεδιάστε ένα οικογενειακό δένδρο, δημιουργήστε ένα βιτρό και άλλα. Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για παιδιά από 18 μηνών έως 5 χρονών.