"Είναι πολύ σημαντικό, να δίνεις στα μικρά παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να μεγαλώσουν αγαπώντας τη φυσική δραστηριότητα και να αισθάνονται καλά σχετικά με την υγεία τους και τον εαυτό τους."

– Rae Pica, Ειδικός στη Φυσική Δραστηριότητα των Παιδιών, Κίνηση & Εκμάθηση

Ενθαρρύνει τις υγιεινές συνήθειες και την θετική στάση ως προς την άσκηση μέσα από την διασκέδαση και την άθληση. Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να καταπιαστούν σε μη ανταγωνιστικά διαδραστικά παιχνίδια και αθλήματα που ενθαρρύνουν την ευλυγισία, την αυτοπεποίθηση και την συναισθηματική ισορροπία χτίζοντας υγιές μυαλό και σώμα.

Sports I 2-3 ετών

Για παιδιά και γονείς. Κινηθείτε, τεντωθείτε και ανανπτύξτε έναν ενεργό τρόπο ζωής μαζί με το παιδί σας, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές της άθλησης και των αθλημάτων . Οι δραστηριότητες εστιάζονται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που περιλαμβάνονται στο ποδόσφαιρο, στην καλαθοσφαίριση, στο μπέιζμπολ, στο βόλεϋ, στο χόκεϋ, στα αθλήματα με ρακέτες, στο στίβο και στο γκολφ.

Sports II 3-5 ετών

Μόνο παιδιά! Διασκεδάστε, αθληθείτε και μάθετε για την ομαδικότητα των αθλημάτων.  Οι δραστηριότητες εστιάζονται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που περιλαμβάνονται στο ποδόσφαιρο, στην καλαθοσφαίριση, στο μπέιζμπολ, στο βόλεϋ, στο χόκεϋ, στα αθλήματα με ρακέτες, στο στίβο και στο γκολφ.