"Η εμπειρία στα Gymboree γεμίζει με χαρά την καρδιά, το μυαλό και το σώμα όλων των μικρών παιδιών. Οι γονείς, οι γιαγιάδες/παππούδες και οι υπεύθυνοι για την φροντίδα των παιδιών όχι μόνο χαίρονται βλέποντας τα ταλέντα των παιδιών τους να αποκαλύπτονται, αλλά και βιώνουν την μαγεία αυτών των στιγμών, παίζοντας μαζί τους και εμβαθύνοντας τους δεσμούς τους."

– Nancy Compton, Ph.D., Καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχιατρικής UCSF, Διευθύντρια Έρευνας, Whole Child Initiative

Ελάτε με τα παιδιά σας στο ίδιο πρόγραμμα και απολαύστε  διασκεδαστικές μαθησιακές δραστηριότητες που έχουν δημιουργηθεί για αδέλφια και φίλους. Διασκεδαστικά προγράμματα αφιερωμένα στην εκπαίδευση των παιδιών όλων των ηλικιών. Παιδιά από 0-5 ετών παροτρύνονται να συναναστρέφονται κοινωνικά και να μαθαίνουν το ένα από το άλλο. Το πρόγραμμα παρέχει νέες διασκεδαστικές προκλήσεις για κάθε αναπτυξιακή ηλικία.

Family Gymboree Play & Learn όλες οι ηλικίες

Εξερευνήστε τα διάφορα θεματικά παιχνίδια, τα κινητικά παιχνίδια και τις δραστηριότητες με το αλεξίπτωτο σε αυτό το μικτό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, που είναι σχεδιασμένο να υποστηρίξει την σωματική, κοινωνική και γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών.

Family Music όλες οι ηλικίες

Παρακολουθήστε το οικογενειακό πρόγραμμα μουσικής που περιλαμβάνει μουσικά όργανα, παιχνίδια, τραγούδι, χορό, ενώ ταυτόχρονα "χτίζει" τις μουσικές βάσεις για κάθε ηλικία.

Family Art όλες οι ηλικίες

Δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά σας καλλιτεχνικά έργα στο Στούντιο Τέχνης του Gymboree. Επεξεργαστείτε πηλό, σχεδιάστε ένα οικογενειακό δένδρο, δημιουργήστε ένα βιτρό και άλλα. Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για παιδιά από 18 μηνών έως 5 χρονών.