"Η εμπειρία στα Gymboree γεμίζει με χαρά την καρδιά, το μυαλό και το σώμα όλων των μικρών παιδιών. Οι γονείς, οι γιαγιάδες/παππούδες και οι υπεύθυνοι για την φροντίδα των παιδιών όχι μόνο χαίρονται βλέποντας τα ταλέντα των παιδιών τους να αποκαλύπτονται, αλλά και βιώνουν την μαγεία αυτών των στιγμών, παίζοντας μαζί τους και εμβαθύνοντας τους δεσμούς τους."

– Nancy Compton, Ph.D., Καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχιατρικής UCSF, Διευθύντρια Έρευνας, Whole Child Initiative

Online Δραστηριότητες

Αποστολή σε φίλο

Η νέα πραγματικότητα έφερε στη ζωή μας την online εκπαίδευση και διασκέδαση! Tο Gymboree πλέον προσφέρει κάποια από τα προγράμματα του και online. Κάθε πρόγραμμα διαρκεί μισή ώρα ενώ κάθε εβδομάδα οι μικροί μας φίλοι λαμβάνουν ένα φυλλάδιο με έξτρα δραστηριότητες για το σπίτι.

Κλείστε σήμερα ένα δωρεάν δοκιμαστικό!

School Skills 2,5-4 χρονών

Είναι πολύ σημαντικό ακόμα και σε περιόδους καραντίνας το παιχνίδι και η μάθηση να μην σταματά. Η δημιουργία μίας ρουτίνας ακόμα και στο σπίτι είναι πολύ σημαντική. Στο πρόγραμμα school skills θα εξερευνούμε κάθε εβδομάδα ένα καινούργιο θέμα. Την Δευτέρα θα γίνεται η γνωριμία με το καινούργιο μας θέμα ενώ μετά από θα λαμβάνεται ένα φυλλάδιο με δραστηριότητες για το σπίτι που θα αφορούν το θέμα μας. Tην Πέμπτη θα γίνεται το κλείσιμο του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα γίνεται cyrcle time, music, art, stem και storytelling.

Θεματολογία Ιανουαρίου

  • 1+14 Ιανουαρίου: Μεταφορικά Μέσα, 
  • 18+21 Ιανουαρίου: Διάστημα 
  • 25+28 Ιανουαρίου:  Ταξίδι στην Αφρική

Πότε: Δευτέρα και Πέμπτη στις 10:30-11:00
Κόστος: 17 ευρώ την εβδομάδα ή 48 ευρώ για 3 εβδομάδες (Ιανουάριος)

Music 2 - 4 ετών

Απολαύστε την μουσική από όλο τον κόσμο, μουσική τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν! Από τους Beatles στον Bach! Στο Music 3 και 4, προσπαθούμε μέσα από την εξάσκηση να συγχρονίσουμε τους στίχους με χορογραφημένες κινήσεις και συγχρόνως να εξερευνήσουμε την ενορχήστρωση, τα μουσικά μοτίβα και το αυτοσχέδιο παιχνίδι. Κάθε 3 εβδομάδες θα ανακαλύπτουμε ένα νέο είδος μουσικής ενώ συνδυαστικά κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε ένα φυλλάδιο με δραστηριότητες για το σπίτι. 

Θεματολογία Ιανουαρίου: Beatles

Music III                                                             Music IV
Πότε: Τρίτη στις 18:30 - 19:00                           Πότε: Τρίτη στις 19:10 - 19:40
Ηλικίες: 2 -3 χρονών                                         Ηλικίες: 3 - 4 χρονών
Κόστος: 10 ευρώ την εβδομάδα                       Κόστος: 10 ευρώ την εβδομάδα  
               27 ευρώ 3 βδομάδες (Ιανουάριος)                    27 ευρώ 3 βδομάδες (Ιανουάριος)


Play & Learn (Explorer's Playtime) 2 -3 ετών

Φορέστε τα μεγάλα γυαλιά της φαντασίας σας και ελάτε να ταξιδέψουμε σε φανταστικούς τόπους και να υποδυθούμε διαφορετικούς ρόλους! Μαζί με όλη την οικογένεια θα κουνηθούμε, θα τραγουδήσουμε και εννοείται θα κάνουμε πολλές φούσκες! Κάθε εβδομάδα θα ανακαλύπτουμε ένα καινούργιο θέμα ενώ θα λαμβάνετε φυλλάδιο με δραστηριότητες για το σπίτι που θα αφορούν το θέμα της εβδομάδας.

Θεματολογία Ιανουαρίου

  • 14 Ιανουαρίου: Μεταφορικά Μέσα, 
  • 21 Ιανουαρίου: Διάστημα 
  • 28 Ιανουαρίου: Ταξίδι στην Αφρική

Πότε: Πέμπτη στις 18:30 - 19:00      
Κόστος: 10 ευρώ την φορά  ή 27 ευρώ 3 βδομάδες (Ιανουάριος)


Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://forms.gle/WgVR2UXLichQbhym6